Menduh Thaçi bëri mirë që reagoi

Arsim Zekolli

Sulmet e Rames ndaj Bulgarise jan vazhdimesi e strategjise se tij per shpetim te Vucic dhe terthorazi te vetes.

Tentativa qe konfliktin real Shqiptar-Serb ta kamuflon me konflikt inegzistent Shqiptar-Bulgar eshte politik e tij personale, asesi shteterore dhe aspak, fare dhe hiq kombetare.

Per kete, patjeter qe duhet te reagojne partite shqiptare, ashtu si qe e beri Menduh Thaci.

Natyrisht, kete ne Shqiperi duhet ta thekson edhe opozita.