Mërgimtarët mashtrohen me bileta (VIDEO)

0

Në Kosovë arritën, por udhëtimi nga Zvicra për në vendlindje nuk ishte i lehtë për Nazmije Jasharin dhe të bijën e saj.

Të dyjave, iu desh të qëndrojnë për 4 orë në aerportin e Bazelit, dhe më pas të shpenzojnë para shtesë, pasi që biletat e tyre dolën të jenë të rreme, njofton Klan Kosova.

Biletat ato i blenë nëpërmjet internetit dhe atë nga një agjenci, pronari i së cilës u prezantua si shqiptar.