Mërgimtari tetovar: Si e gjeta dhe si e lash Tetovën time!

0

Nga Avni Osmani/

Sinqerisht 3 jave dite ne Mk me miq , shok e familjar jam kenaqur edhe pse kisha 2 vite e gjysem qe nuk kisha shkuar ne Tetove… Un e lash Tetoven time me probleme te vjetra te pazgjidhura fatkeqesisht .Erdha ne Ch per te ndjere pastertine dhe aromen e luleve , kurse bashkeqytetaret e mi durojne cdo dite mbeturina , papasterti, qen endacak , lule pothuajse askund nuk pashe, thatesi e madhe. Ketu cdo dite 24 ore kam uje kurse ne Tetove ende kishte vende dhe kishte ore qe nuk kishte pike uji. Bashkeqytetaret e mi vuajne ende per uje , per rruge te mira, kanalizime, drita kurse une ketu i kam te gjitha. Nji politikan kish pas thene se Tetoven , respektivisht Mk do e bejm Si Zvicren .Mjerisht vazhdojm te shohim ende enderra kuajsh .Edhe livadhet ku kullosin lopet ne Bern, Luzern , Cyrih etj jane me te pasterta se disa lagje e vendbanime te Tetoves…Deri kur keshtu…Une e dua Tetoven dhe s’dua qe femijet e mi te mos e duan ate…Nuk dua qe femijet e mi neser ta mohojne vendlindjen e prinderve. Te mendojme mire , te punojme seriozisht se do na denojne gjeneratat qe vijn pas … (Lajmpress)