Mesazhi i mërgimtarit: Më mirë hani bukë 20 cent në vendlindje se sa jashtë 6 euro

0

Mërgimtarët kanë filluar të vinë në Kosovë për të kaluar pushimet pranë familjarëve.

Ndërkohë një numër i madh i kosovarëve, janë duke u larguar nga vendi në mungesë të vendeve të punës dhe perspektivës në vend.

Për këta të rijnë që po largohen, një mërgimtar nga Zvicra ka dhënë një mesazh sapo ka mbërritur në Kosovë, duke I lutur ata që të mos e lëshojnë vendin.

“Desha me ju bë apel këtyre të rinjëve sa për bukë me h.angër keni në Kosovë nga 20 cent bukën, nuk ki nevoj ti me shku atje me h.anger bukën 6 euro, rrini në shtëpi, done familjen, respektoni më të vjetrit”, thotë mergimtari gjatë një interviste televizive.

Gjithsesi, në një raport thuhet se 20 për qind e popullsisë janë larguar nga vendi që nga sh.pallja e p.avarësisë në vitin 2008.