Mësuesja e Kumanovës me foto intime në internet, shpërthen skandali (VIDEO)

0
Foto: Ilustrim

Prindërit e nxënësve në Shkollën Llaze Angellovski në lagjen Lisiçe e Re e Shkupit janë të revoltuar për shkak të angazhimit në shkollën e tyre të një arsimtare e cila më herët ka qenë e larguar nga puna në Kumanovë. Shkak për largimin e saj ka qenë publikimi i fotografive dhe incizimeve të veta er otike në facebook, kurse tani prindërit kërkojnë largim edhe nga shkolla Llazo Angellovski, transmeton Gazeta Lajm. Më poshtë mund të përcillni kronikën e Tv Alfa rreth këtij rasti: