Mexhiti: Tre fakultete të reja i shtohen Universitetit Nënë Tereza në Shkup

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut votoi sot propozim ligjin për ndyshimin dhe plotësimin e ligjit për themelimin e Universitetit Nënë Tereza, ku janë shtuar disa fakultete.

Lajmi ësht komunikuar nga deputeti i BDI-së, Izet Mexhiti permes nje postimi ne Facebook.

“Këtij tempulli të diturisë i mundësohet edhe hapja e tre fakulteteve të reja, gjegjësisht: Fakukteti Ekonomik, Fakukteti Juridik dhe Fakulteti i Shkencave Humane”, ka shkruar Mexhiti.(INA)