Ministri Arbër Ademi nesër inaguron sallën e re sportive në Kumanovë

0

Gjatë ditës së nesërme, ministri i arsimit dhe shkencës, dr.Arbër Ademi, do të vizitojë Shkollën e Mesme Ekonomike “Pero Nakov” në Kumanovë (hapësirat e ish-kazermës së ARM-së), ku do të bëhet inagurimi i sallës së re sportive.

“Ceremonia e inagurimit do të fillojë në ora 13:00”, thuhet në njoftimin e MASH-it.