Ministri Bekteshi në takim me tregtarët nga rajoni i Ohrit dhe Strugës

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot do të jetë për vizitë në Ohër.

Ministri do të zhvillojë takim me tregtarët nga rajoni i Ohrit dhe Strugës dhe do t’i informojë për ndryshimet e propozuara në Ligjin për tregti për “E diela ditë jopune” në vendet turistike.