Ministri Lloga: Për 9 muaj, 14 ligje reformuese

ina-online
ina-online

31/12/2023

Ministri i Drejtësisë, Krenar Loga në urimin e Vitit të Ri drejtuar qytetarëve u ka uruar atyre shëndet, lumturi, suksese dhe qetësi.

Ai ka shkruar që viti 2024 të jetë vit vendimesh të mençura, përgjegjësie dhe përkushtimi për të siguruar një jetë cilësore dhe dinjitoze.

Në ndërkohë, ai ka bërë të ditur edhe për ligjet që janë miratuar këtë vit dhe janë propozuar nga Ministria e Drejtësisë:

PËR 9 MUAJ, 14 LIGJE REFORMUESE

⚖️ Ligjet që janë miratuar në vitin 2023, propozues i të cilave është Ministria e Drejtësisë

1. Ligji për ekspertizën
2. Ligji për Akademinë e Gjyqtarëve dhe Prokurorëve Publikë
3. Ligji për avokatinë
⚖️ Ligjet që janë miratuar e që janë përgatitur nga Ministria e Drejtësisë
1. Ligji për amnisti për shkelësit e protokolleve Covid
2. Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për personat e paevidentuar në evidencën amë

⚖️ Propozim ligje, propozues i të cilëve është Ministria e Drejtësisë që kanë kaluar procedurën qeveritare
1. Propozim ligji për sportin
2. Propozim Ligji për falje
3. Ligji i propozuar për Zyrën e Rimëkëmbjes së Pronave
4. Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për ekzekutimin e sanksioneve
5. Propozim i ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për shërbimin prokurorial publik
6. Propozim ligji për ndryshimin e ligjit për shërbimin gjyqësor
7. Propozim ligj për avokaturën e shtetit
8. Ligji për menaxhimin e pronës së konfiskuar, përfitimit pronësor dhe sendeve të sekuestruara në procedurë penale dhe kundërvajtëse
9. Ligji për drejtësi për fëmijët

TË FUNDIT

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

grubi ahmeti merko

Dega e BDI-së në Strugë a do ta pranojë Ziadin Selën si bartës të listës së përbashkët për deputetë, flet Shaqiri?

gazmend hoxha tasevski

Policia e Kosovës dhe e Maqedonisë së Veriut bashkë në luftën kundër krimit ndërkufitar

krenar lloga

Lloga: Gjykata të veprojë njëjtë edhe me rastet tjera ku ka pasur shkelje të afateve kushtetuese

Abdush Demiri

Abdush Demiri nga opozita shqiptare u zgjodh anëtar i KSHZ-së

Talat Xhaferi

VLEN: Talat Xhaferi tradhtoi universitetet shqiptare, edhe si kryetar kuvendi, edhe si kryeministër

Kuvendi Parlamenti maqedonise

Parlamenti nuk votoi zgjatjen e vlefshmërisë së pasaportave të vjetra

lirim shabani jusuf ut

Universiteti i Tetovës dhe Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (MALMED), nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Oher

Paralajmërime të rrejshme për bombë në disa objekte në Ohër

Mladen cadikovski

Çadikovski në “Poligraf”: Të mos lejojmë të keqpërdoremi, gazetarët të kontrollojnë informacionet që vijnë nga politikanët

INFO

NA NDIQ