Ministrja Gërvalla “shuplakë” të fortë Daçiqit në Londër (Video)

Ministrja Gërvalla i ka dhënë një “shuplakë” të fortë Ivica Daçiqit në Londër në Konferencën kundër Dhunës Seksuale në Konflikt (PSVI).

Ajo i ka kritikuar organizatorët të cilët kanë lejuar pjesëmarrjen e ministrit serb, i njohur si kriminel të mbajë fjalim para të mbijetuarve të dhunës seksuale.

Fjalimi i Gërvallës është duartrokitur nga të gjithë të pranishmit në sallë, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Në Konferencën kundër Dhunës Seksuale në Konflikt (PSVI), i ftuar në Londër edhe Ministri i Jashtëm i Serbisë.

Ivica Daçiçi ne një panel me të mbijetuarën e dhunës seksuale të luftës në Ukrainë.

Prania e tij në sallë dhe në panel nxiti shqetësim tek viktimat e pranishme dhe regime të ashpra të pjesëmarrësve të konferencës.

Viktimat kanë nevojë për drejtësi, jo për ballafaqim me krimin”, ka diplomatja kosovare.

https://fb.watch/h4zPIaWCiw/

https://fb.watch/h4zPIaWCiw/