Miratohet propozimi i KSI-së, prej nesër fillon ora policore

Në seancën e sotme qeveritare është miratuar rekomandimi i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse për orën policore.

Me këtë rast, nga nesër në Maqedoninë e Veriut do të kemi orë policore që do të fillojë në ora 22:00 dhe do të mbarojë në ora 05:00 të ditës së nesërme.

Kjo masë do të zgjasë për vetëm 12 ditë. INA