Mjeku nga Kamenica shëron sëmundjen e sheqerit për një ditë

LAJM FANTASTIK PËR TË SËMURËT ME DIABET Kirurgu nga Kamenica Arber Morina ka sjell Risi shkencore në Kirurgjinë Matabolike, permes nje postimi në facebook ka njoftuar se Diabeti dhe Obeziteti tashmë sherohen përjetësisht me 99% sukses. Ja postimi i plotë: – DIABETI MELLITUS TIP-2 – ( Insulinë dhe JO Insulinovartës), ose Semundja e “ SHEQERIT” – OBEZITETI MORBID, Trashja mbinormale TASHME SHEROHEN PERJETESISHT me nje teknike Minimale Invazive me 99% SUKSES… LAMTUMIRE INSULINES, dhe Te gjitha MJEKIMEVE dhe KOMPLIKACIONEVE nga DIABETI… Pacientet dhe Familjaret e tyre te interesuar te me lajmerohen ne nr tim personal: +38349600022 “ Jeta eshte NJE, dhe shume e BUKUR, Jetojeni ate me sa me pak komplikacione te mundeshme”