Monica Belluci mbush 54 vjeç, duket më e mirë sot se kur ishte 25!

0

Mosha padyshim bën të vetën dhe ashtu si mbi këdo tjetër, e ka lënë gjurmën e saj edhe tek një bukuri legjendare si ajo e Monica Belluccit. Aq më tepër që aktorja, ndryshe nga shumë kolege të saj, nuk ka bërë ndërhyrje estetike ( edhe pse nuk është totalisht kundër tyre, përsa kohë bëhen mirë dhe pa ekzagjerime!!).

Por fotot e rinisë së hershme të saj nuk tregojnë patjetër një bukuri dërrmuese si ajo jemi mësuar të shohim në ekran. Mund të themi pra, se Monica është bërë më e mirë me kalimin e kohës.