Mos i thoni këto fjalë nëse nuk doni të takoni mikeshat tuaja

0

E keni lenë të takoheni që para dy javësh me mikeshat tuaja.
Ja dita erdhi dhe ju nuk jeni aspak të lumtura, sepse përtoni, sepse nuk keni çfarë të vishni dhe vendosni të anulloni takimin.

Por kujdes nuk duhet ti thoni kurrë miqve tuaj këto fjalë, sepse është e sigurt që do të mërziten shumë më ju, shkruan InTv.
Jam pa qejf

Fëmijët janë sëmurë.

Jam shumë e zënë me punë.

U bllokova në zyrë.

E urrej këtë punë, por nuk kam çfarë të bëj.

Bashkëshorti im është sëmurë.

Javës tjetër e lemë patjetër.

Më shkruaj dhe takohemi shumë shpejt.