Mos shko në Gjermani, një mundësi për punësim edhe në Tetovë!

0
Colleagues with headsets using computers while gesturing thumbs up

Kompania e tele-marketingut me seli në Tetovë, “Smart Invest Group” ka nevojë për punëtorë që flasin gjuhën gjermane.

Kompania në fjalë ofron kushte shumë të volitshme për të punësuarit, siç janë: Paga të larta, bonuse, sigurim, avansim në hierarki dhe shumë të tjera.

Përparësi do të kenë punëtorët që kanë përvojë pune, janë të komunikueshëm dhe kanë njohuri të përgjithshme.

Aplikacionet online i dërgoni në email adresën: [email protected] Numër kontakti (Viber & Whatsapp): +38970751639

Ju falëmnderit!

Suksese.