Moti i keq shkakton dëme në Strugë

0

Moti i keq para pak minutash ka kapluar pjesën jugore të vendit

më saktësisht në qytetin e Strugës

duke shkaktuar kështu dëme të mëdha materiale.

Foto Lajm:Stuhia shkuli plepat në afërsi të rrugës Kalishtë-Strugë

Stuhi me breshër dhe shi në Strugë.