Motrat Kardashian lënë pa frymë amerikanët?FOTO

0

Motrat  Kardashian tërheqin vëmendjen e medieve rozë për çfarë do që ato bëjnë dhe kudo që ato shkojë.

Dhe së fundi Kim  Kardashian dhe Kylie Jenner kanë shfaqur format e tyre bombastike.

Dy motrat provuan se janë “klone” të njëra-tjetrës përsa i përket të pasmeve në Kalabasas, Kaliforni Jugore.

Yjet e televizioneve vërtetuan se kanë forma identike teksa kishin veshur strece. (TemA)