Mourinho dëshiron talentin e Barcelonës

Jose Mourinho dëshiron ta transferojë mesfushorin Riqui Piug tek Roma.

Portugezi nuk është i kënaqur me mesfushorët e tij dhe e sheh Puig si njeriun e duhur për ta kthyer në tjetër nivelin mesfushën romake.

Megjithatë, një largim i mundshëm i mesfushorit mund të ndodh, pas paraqitjeve të mira të Gavit.

Puig mund ta shoh vetën larg Camp Nou.