MPB-ja regjistron 358 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (20/21.01.2021) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar gjithsejtë 358 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si masë preventive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.