MPB: Po ndërmarrim masa për gjetjen e Mijallkovit

Ministria për punë të brendshme këtë mëngjes edhe zyrtarisht u deklaruar lidhur me Sasho Mijallkovin dhe thonë se janë duke ndërmarrë masa për gjetjen e tij, por për momentin nuk ka konfirmim zyrtar se është lëshuar edhe flet arrest.

“Gjykata i ka caktuar masën e paraburgimit Sasho Mijallkovit. Po ndërmarrim masa dhe aktivitete për gjetjen e tij”, kanë thënë nga MPB për “360 shkallë”.
Mijallkov sipas informacioneve për herë të fundit është parë dje rreth orës 14.00 në kafenen “Distrikt” e cila gjendet në kuadër të hotelit “Meriot”.

Ai ka qenë në shoqërim të ish kryetarit të Aerodromit, Ivica Konveski.