Muki akuzohet për ngjarjet e Kumanovës, reagon ashpër

0

Deputeti i LSDM-së,Muhamed Zekiri ka reagiar ndaj një shkrimi të botuar në portalin maqedonas infomax, ku thuhet se ai ishte personi i parë që ka kontaktuar me grupin e Kumanovës në Lagjen e Trimave.

Ai ka theksuar se disa kriminel të shqetësuar të shëbimeve sekrete kanë porositur shkrimin në portalin maqedonas me qëllim për ta akuzuar atë për ngjarjet e Kumanovës, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Unë tash pasna qenë fajtor për ngjarjet e Kumanovës 9 maj dhe nendojnë se populli pinë naftë. Gjatë kësaj kohe unë njk kam qenë në politikë, por në gazetari”,është shprehur ai. (INA)