“MUSTAFA ISMAILI – Një jetë për dije dhe atdhedashuri”

Picture of INA ONLINE

INA ONLINE

PORTALI INFORMATIV

Filmi dokumentar “Mustafa Ismaili – Një jetë për dije dhe atdhedashuri” përshkruan jetën dhe veprën e mësuesit, arsimdashësit dhe veprimtarit të dalluar, Mustafa Ismaili nga Goshinca e Karadakut të Kumanovës.

Të fundit

“Mbylle gojën, rrugaç!” – Rama...
Joe Dioguardi: Jo shkëmbim ter...
Mitrovica e ndarë - lumi Ibër
Shkodra një atraksion mahnitës...
“MUSTAFA ISMAILI – Një jetë pë...
Shtëpia muze e Gjergj Fishtës ...

Më të shikuara

“Mbylle gojën, rrugaç!” – Ramabaja lëshon studion pas përplasjes së ashpër me Ollurin

Joe Dioguardi: Jo shkëmbim territoresh pa njohjen e Kosovës nga Serbia

Mitrovica e ndarë – lumi Ibër

Shkodra një atraksion mahnitës për ta vizituar

“MUSTAFA ISMAILI – Një jetë për dije dhe atdhedashuri”

Shtëpia muze e Gjergj Fishtës në fshatin Fishtë të Lezhës e lënë pas dore…

INFO

NA NDIQ