Muzikë live në Kumanovë policia ndërpret ahengun

Mbrëmjen e djeshme pas informacioneve paraprake, rreth orës 19 e 5 minuta policia ka kryer kontrolle në një objekt në rrugën “Revolucioni i Tetorit” në Kumanovë, transmeton Alsat.

Policia ka vërejtur parregullsi, respektivisht qytetarë që nuk respektonin rregullat e pandemisë.

Policia dhe Inspektorati Shtetërorë i Tregut ka kryer kontrolle në objektin nën pronësi të 58-vjeçarit N.R. nga Kumanova, dhe është konstatuar se në objekt është organizuar “muzikë live”.

Në lokal janë kapur katër mysafirë, një i punësuar dhe tre muzikantë.
MPB njofton se kundër personave në fjalë po përgatitet padi.