Muzikë shqipe për festën e Ilindenit (video)

Në manifestimin për festën e Ilindenit në Pelincë ka performuar edhe Ansambli Shtetëror i Këngëve dhe Valleve Popullore Shqiptare të Republikës së Maqedonisë.

Këngët dhe vallet shqipe i dhanë hjeshi kësaj feste shtetërore, ku mbajti fjalim edhe kryeparlamentari, Talat Xhaferi.(INA)