Naser Rafuna kalon Vitin e Ri në Medinë për haxhë

Aktori dhe humoristi Naser Rafuna ka zgjedh një mënyrë tjetër për të kaluar Vitin e Ri

Ai ka udhëtuar për në këtë vend të shenjtë për të kaluar “omran” apo gjysmën e haxhit.

Ai është parë në disa fotografi që ka siguruar Express, ku shihet duke u lutur.

Aktori në këtë vizitë ka vizituar edhe varrin e profetit Muhamed a.s.

Ndryshe, Naser Rafuna është i njohur me rolin e tij prej Xhek Setrës në serialin që transmetohet në RTK, “Çka ka shpia”. /GazetaExpress/