NATO dhe Rusia tregojnë ‘dhëmbët’, Aleanca stërvitje në Norvegji, Putin urdhëron manovra ushtarake në kufi me Europen

0

Më shumë se 1,000 trupa ruse dhe 100 avionë po marrin pjesë në stërvitjet ushtarake në shkallë të gjerë pranë Evropës në përgatitje për një sulm të “armikut”.

Siç shkruajnë mediat e huaja, Vladimir Putin ka urdhëruar ushtarët nga Distrikti Ushtarak Perëndimor i Rusisë (ËMD) që të ushtrojnë 50 operacione ushtarake.