Ndalesë për automjete të rënda transportuese përmes qafës malore Strazhë

Për shkak të reshjeve të rrëmbyeshme, prej orës 8.30 është vendosur ndalesë për automjete të rënda transportuese në aksin rrugor Gostivar – Kërçovë përmes vendkalimit malor Strazhë.

Lidhja Automoto paraprakisht kumtoi se për shkak të reshjeve të rrëmbyeshme të borës, ndalesë për qarkullimin e automjeteve të rënda transportuese prej orës 4:50 është vendosur në rrugën R1202 Dibër – Mavrovë.

Në viset veriore dhe verilindore të vendit për shkak të reshjeve të borës dhe shiut, komunikacioni zhvillohet në rrugë të lagështa, ndërsa në pjesët e tjera rrugët janë të lagështa vende-vende, informoi LAMM dhe rekomandon shpejtësi të aftësuar të lëvizjes, respektimin e sinjalizimit të vendosur rrugor dhe drejtim të kujdesshëm të automjeteve.