Ndalohet 32 vjeçari nga Tetova, dyshohet për shkelje të të drejtave autoriale

Dje (12-prill) prej ora 13.00 deri në orën 18.00, efektivët e policisë të SPB Tetovë kanë bastisur shtëpinë dhe mjediset ndihmëse të 32 vjeçarit M.M. nga Tetova, gjatë bastisjes personit në fjalë i janë marrë disa pajisje të ndryshme, për shkak të dyshimit se i njëjti kishte qenë i përfshirë në veprën penale “shkelje të të drejtave autoriale”, e dënueshme sipas nenit 157 të Kodit Penal. I njëjti është thirrur në SPB Tetovë dhe çështja është duke u sqaruar.