Ndalohet në Tabanoc shtetasi shqiptar me pasaportë false

0

Një person nga Shqipëria është privuar nga liria, pasi është vërtetuar se pasaporta e tij është e falsifikuar.

“Më 09.02.2019 në ora 09:15 në vendkalimin kufitar Tabanovc, në dalje nga Republika e Maqedonisë, pas kontrollit të pasaportës të personit Z.K. (25) nga Shqipëria, u konstatua se pasaporta ishte e falsifikuar. Personi u privua nga liria dhe u dorëzua në Stacionin Policor të Kumanovës për procedurë të mëtejshme”, thonë nag MPB.