Ndërroi jetë djali i ri nga Presheva

0

Shqiprim Arifi

Me hidhërim të thellë mora lajmin për vdekjen e të riut Gjelbrim Beqirit.

Gjelbrimi ishte një djal i edukuar nga një familje e rrespektuar dhe me plot ambicie në jetë.

Të dashur prindër të Gjelbrimit, familjarë dhe shokë.

Më lejoni që dhimbjen tuaj ta ndajmë bashkarisht duke lutur Zotin të gjejmë forcë të kalojme këtë dhimbje sëbashku.

Të qoftë dheu i lehtë Gjelbrim.