Ndërroi jetë veterani i arsimit shqip në Kumanovë, Rexhep Shaqiri

0

Sot (15 shtator 2020) në moshën 71-vjeçare ka ndërruar jetë veterani i arsimit shqip në Kumanovë dhe ish-drejtori i shkollës fillore “7 Marsi” në fshatin Opajë të Komunës së Likovës, Rexhep Shaqiri, përcjell News-tv.

Rexhep Shaqiri ishte ndër mësuesit e parë në Kumanovë e Likovë, ku tërë jetën e tij ia kushtoi arsimit shqip dhe edukimit të gjeneratave. Pas vete ka lënë një veprimtari të madhe në edukim dhe arsimim të dhjetëra brezave.