I ndez 10,000 “petarde” përnjëherë, rezultati mahnitës (VIDEO)

Mos e provoni këtë edhe nëse ju duket interesante, pasi videoja është krijuar për arsye shkencore dhe argëtuese.

Shikojeni rezultatin kur ndizen 10,000 “petarde” përnjëherë:

/InfoShqip/