Në Klinikat Infektive në vend trajtohen 587 pacientë me Covid-19

Gjithsej 587 pacientë pozitivë dhe të dyshimtë me koronavirus mjekohen në kovid qendrat në spitalet e shtetit, tregojnë të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë për 24 orët e fundit.

Gjithashtu nga Ministria e Shëndetësisë bëjnë të ditur se ka shtretër të lirë në Covid-Qendrat.