Në listën e shpikjeve më të mira, një prej tyre akoma nuk është prezantuar

INA
INA

02/11/2023

Një të arritur teknologjike revista Time e ka vendosur në listën e shpikjeve më të mira të këtij viti, por që akoma zyrtarisht nuk është publikuar.

Bëhet fjalë për AI Pin të kompanisë Humane, për të cilën nuk dihet shumë, përveç se shtrëngohet në gardërobë me magnet dhe më pas përdoret për funksione të ndryshme.

Kjo pajisje që zyrtarisht do të prezantohet në nëntor, ka fituar më së shumti vëmendjen e opinionit para më shumë se gjashtë muajve kur u mbajt TED demonstrimi.

Reklamohet si “lloji i ri i pajisjes mobile dhe platformës të njëjtën kohë”, dhe thonë se nuk do të lidhet me telefon, pra shtrohet pyetja sesi do të punojë.

Humane në bashkëpunim me disa ish-bashkëpunëtor të kompanisë Apple, ka përdorur disa mjete misterioze për të paralajmëruar pajisjen si “revolucionare”.

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

banka sportel

Banka Europiane thotë se inteligjenca artificiale mund të reduktojë pagat jo vendet e punës

Alex Jones

Teoricieni i konspiracionit, Alex Jones kthehet në X pas sondazhit të Elon Musk

Inteligjenca artificiale AI

Bota në garë për të rregulluar inteligjencën artificiale

wikipedia

Krijuesi i Wikipeadia: ChatGPT është vegël e tmerrshme e inteligjencës artificiale

gmail

Si t’i ktheni të dhënat e humbura nga Google Drive

openAI

A është Gemini i Google “më i zgjuar” se ChatGPT i OpenAl?

mira murati

Çfarë lloj marrëveshjeje për inteligjencën artificiale arriti BE-ja

Internet-Safe-Day

6G po vjen në iPhone: Apple nuk heq dorë nga modemet e veta

apple-iphone-15-pro-3

iPhone 19 me një risi që telefonat Android e kanë pasur prej vitesh

INFO

NA NDIQ