Në Manastir të Maqedonisë lind viç me dy koka

Në fshatin Lazhec të Manastirit më 16 prill ka lindur viç me dy koka, kafkë të ngjutur, dy palë sy dhe goja.

Viçi merr frymë rregyllisht, por veterinerët thonë se mudnësitë e tij për të mbijetuar janë të vogla.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e viçit të siguruara nga Tomislav Georgiev./Telegrafi/