Në Shëngjin muzikë live serbe, reagojnë qytetarët nga Kosova (VIDEO)

Edhe sivjet nuk mungojnë rastet kur muzika serbe dëgjohet në hotele dhe lokale në bregdetin shqiptar.

Së fundmi, sipas dy lexuesve muzikë live serbe ka pasur në një hotel në Shëngjin.

Sipas tyre, muzika live është realizuar te premten në mbrëmje.

Lexuesi thotë se edhe përkundër insistimit të mos dëgjohej muzika serbe, stafi i hotelit nuk ka ndërmarrë veprime për ta ndaluar.

Pamjet KËTU