Në Tabanoc për hyrje pritet deri një orë, në Bogorodicë gjysmë ore

Në Tabanoc për hyrje pritet deri një orë, në Bogorodicë gjysmë ore
Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Në vendkalimin kufitar Bogorodicë për hyrje në vend pritet rreth 30 minuta, ndërsa në Tabanoc për hyrje pritet rreth 40-60 minuta. Në vendkalimet e tjera, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.