Ne, të gjallët e shndërruar në të vdekur apo ata që promovojnë lëvizje të lirë nëpër tokat tona pa neve!

 Nga Muharrem Salihu

Jan persekutar 8000 shqiptare nga Medvegja, Bujanoci dhe Presheva permes sekuestrimit te identitetit te tyre, vjedhjes se te drejtes themelore per te jetuar edhe ne varferi te skajshme , duke ua pasivizuar adresat ne shtepitë e tyre shekullore!

Nuk e kuptoi kush eshte duke jetuar ne bote paralele!

Ne, te gjallet e shendruar ne te vdekur apo ata qe promovojne levizje te lire neper tokat tona pa neve!