Në zgjedhjet e ardhshme fushatë e përbashkët e partive shqiptare

0

Urim Saliu

Ne zgjedhjet e ardhshme ne mungese te elektoratit dhe mbeshtetesve fjalimet do mbahen bashkerisht.

Derisa flet per shembull lideri i BDI-se ne tubim duartrokasin lideret e PDSH-se,Beses 1 dhe 2 dhe LRPDSH-se dhe RDK-se. Nuk do flasin as per flamurin ,as per ekonomine por si ti kthejne njerezit.

Neper shkolla duke ikur njerezit panderprere klasat do mbushen me refugjate siriane dhe irakiane.Kryesore paralelet nuk do te shuhen.

Neper fabrika dhe sipermarje shefi i jep ne mbremje llogari vetvetes se cfare ka punuar brenda dites. Dhe keshtu me rradhe…