Nënshkruhen marrëveshje SHBA-Kore e Veriut, Trump: Marrëdhënia jonë do ndryshojë

0

Presidenti i SHBA-së Donald Trump dhe lideri i Koresë së Veriut, Kim Jong Un, kanë nënshkruar mes tyre disa marrëveshje.

Duke folur në këtë konferencë të shkurtër për mediat, presidenti i SHBA-së Donld Trump është shprehur se nga sot do të ndryshojnë marrëdhëniet me Korenë e Veriut.