Nesër në ClickPlus rrëfehet kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami (VIDEO)

0

Nesër në emisionin debativ Click plus pritet që të rrëfehet kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami lidhur me shkarkimin e tij, thyerjen e dyerve të selisë në Shkup, deklaratat e shumta në media nga dy krahë të partisë etj.

ClickPlus, e martë, 21:30 drejtpërdrejt në TV21!
Në studio: Bilall Kasami , kryetar i Lëvizjes Besa
– Kush e do Bilall Kasamin jashtë Lëvizjes Besa?
– Pse u thyen dyert e selisë në Shkup?
– A ka ndarje në këtë parti, dhe sa e thellë është ajo?

ClickPlus Promo – Bilall Kasami

#ClickPlus, e martë, 21:30 drejtpërdrejt në TV21!Në studio: Bilall Kasami , kryetar i Lëvizjes Besa- Kush e do Bilall Kasamin jashtë Lëvizjes Besa?- Pse u thyen dyert e selisë në Shkup?- A ka ndarje në këtë parti, dhe sa e thellë është ajo?

Posted by TV21 on Monday, January 8, 2018