Nga materniteti në dasmë

0

Shoqëruesja e nuses, dhe motra e saj, shkoi në spital për të lindur djalin Brody në 7.10 të mëngjesit, dhe vetëm pesë orë më vonë bashkë me të voglin në krahë shkoi në dasmën e të motrës.

Ajo nuk dëshironte të mungonte në ditën e rëndësishme të të motrës, Katie. Pas ceremonisë Katie dhe bashkëshorti i saj pozuan në foto me nipin e saj të porsalindur.

“Brody duhej të lindte pas tre javësh, dhe nuk prisja që të më plasnin ujërat mbrëmjen e kaluar”, thotë Emily.

ImageFOTO GALERI
Image