Nikollovski: Subvencionet e deleve, javën e ardhshme

Ministri i Bujqësisë Ljupço Nikollovski ka deklaruar se javën e ardhshme do të lëshohen subvencionet për bujqit të cilët kanë paraqitur kopetë e deleve.

Ai tha se kjo është edhe masa e rradhës që do të paguhet nga Agjencia për mbështetje financiare të bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.