Një Asociacion për Komunat Shqiptare në Maqedoni

INA
INA

24/10/2023

Arsim Zekolli

Partite maqedonase gjithnje e me hapur demonstrojne unitetin ne c’montim te Marreveshjes se Ohrit dhe te ashtuquajturit Balanser. Neper komuna MO jo qe nuk respektohet, por tani eshte ne faze eliminimi te hapur.

Eshte ceshtje kohe se kush nga partite Shqiptare do prashtron ceshtjen e instrumenteve te reja per mbrojtjen e te drejtave te Sqhiptareve. ME duket se modeli i Asociacionit te Komunave Shqiptare sipas modelit te propozuar nga ShBA,BE eshte me i kapshmi.

Dhe gjithsesi ata qe insistojne ne kete model ne Kosove, do insistojne qe i njejti te aplikohet edhe ne Maqedoni.

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

arsim zekolli2

Emerimi i Talatit për ‘techno-PM’, është konform statusit të BDI-së

Xhelal Zejneli

PISA 2022

MUHAMERI

Deklarata Universale e të Drejtave të Njeriut dhe Maqedonia

Fatmir Besimi

PAKOJA E NËNTË E MASAVE ANTIKRIZË

orhan ibrahimi

“Talat Xhaferi- njëqind ditë Kryeministër”!

MUHAMERI

Zgjedhjet po afrohen, politikanët shfaqen me thesin e babadimrit

gir-geer-euroambasadori

Për barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave

ylli manjani

Amerika dhe amerikanllëqet tona…

Daut Dauti

Planet për vendosjen e hebrenjve në Shqipëri

INFO

NA NDIQ