Një djalë dhe një vajzë përleshen fizikisht në Tetovë, thirren në polici

Dje rreth orës 08:45 në SPB Tetovë është raportuar se në rrugën “29 Nëntori” në Tetovë, ka qenë i prishur rendi dhe qetësia publike me një përleshje fizike në mes të 30-vjeçarit B.D. nga Tetova dhe një femër 17-vjeçare nga Piroku i Tetovës. Dy personat në fjalë më vonë janë thirrë në Stacionin Policor të Tetovës për të sqaruar dhe dokumentuar rastin.