‘Një grua u dashurua me mua’, Arjola Demiri habit me sekretin e saj

Në lojën e sekreteve janë zbuluar detaje që nuk i dinim rreth personazheve në Big Brother Albania VIP.

Aktorja Arjola Demiri ka treguar se në një periudhë të vështirë të jetës, një grua i ishte ofruar për ndihmë.

Por me kalimin e kohës, gruaja në fjalë e kishte kaluar simpatinë e saj në dashuri. Kështu kishte krijuar një pëlqim për aktoren dhe ia kishte shprehur.

“Në një periudhë të vështirë të jetës, një grua më ofroi ndihmë, por me kalimin e kohës, ajo u dashurua në mua”, ka deklaruar Arjola në dhomën e rrëfimit.

Ndërsa Demiri është tërhequr nga raporti me gruan, duke vazhduar jetën e saj normalisht.