Një lajm nga Gjermania, ja si mund të bashkoheni me familjen tuaj

0

Pas muajit gusht refugjatët me status të pjesshëm mbrojteje dhe lejeqëndrimi të kufizuar do kenë mundësi të tërheqin anëtarë të tjerë të familjes.

Për gjithë Gjermaninë do të lejohen në të ardhmen të vijnë 1000″>1000 familjarë çdo muaj.

Këtë vendim ka marrë parlamenti gjerman, Bundestag.

Deputetët aprovuan ligjin e ri me 370 vota pro dhe 279 vota kundër. Tre vota ishin abstenime.