Një lojë e mrekullueshme, por pa fitues sonte!

Një lojë e mrekullueshme, por pa fitues sonte!

Në një mbrëmje të bukur në Shkup, ambasadori Aggeler dhe stafi i ambasadës pritën ambasadorin britanik Matthew Lawson për të parë ndeshjen ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Anglisë.

Pas sfidës miqësore mes ambasadorëve, ata vendosën të shkëmbejnë pijet e tyre të preferuara.(INA)