Komentet e lexuesve: Njejtë, sikur Zaevi edhe Gruevski!

0

Një një anketë të realizuar në forumin social të INA-s, me pyetjen përshkruani me një fjalë Zaevin dhe Gruevskin, qindra e mijëra qytetarë shqiptarë kanë shprehur kritika të ashpra ndaj tyre.

Shumica e lexuesve janë deklaruar se nuk e shohin asnjë dallim me kryeministrit Zaev dhe ish-kryeministrit të VMRO-së, Nikolla Gruevski.

Të zhgënjyer me qeverisjen dhe politikat e tij, qytetarët nuk kanë kursyer as sharjet e fyerjet e rënda për të.

Ndërsa, kritika nuk kanë munguar as për partitë shqiptare të cilat sikur janë vënë në gjumë të tellë dhe nuk zë për cështjen shqiptare.

*Kjo është rubrika thashetheme e agjencisë së lajmeve INA