Një mesazh shumë i bukur në gjuhën shqipe nga Sheqerinska

Enver Robeli
Nje mesazh shume i bukur nga Ministrja e Mbrojtjes e Republikes se Maqedonise se Veriut, zonja Radmilla Shekerinska. Ballkani ka ardhmeri te ndritur vetem me politikane qe respektojne vlerat dhe traditat e fqinjve!